Bouwen aan jouw SalesCultuur

Let’s grow!

Je wilt verder groeien, maar je weet niet hoe. Ergens stokt het. En je voelt dat het probleem niet van buiten komt, maar verscholen ligt in jouw eigen organisatie. Of misschien groei je wel, maar de groeipijnen overheersen en eigenlijk kom je geen steek verder.

Wat is er toch aan de hand? Hoe moet je nu verder? Wat kun je nog doen? Hoe maak je van gemiste kansen sterke leads? En, ook niet onbelangrijk, hoe maak je het weer leuk?

Waar kunnen we je mee helpen?

Je hebt alles geprobeerd – jaar in, jaar uit – maar niets werkt. Het lukt maar niet om de gewenste groei door te maken. Je weet, in ieder geval diep vanbinnen, dat het niet aan de buitenwereld ligt. En ook niet (alleen) aan de salesafdeling. Het is tijd om kritisch naar jezelf te kijken, naar jouw organisatie, jouw bedrijfscultuur. Het is tijd om iemand dichtbij te laten komen voor een scherpe diagnose. De vinger op de zere plek. Als aanloop naar de transformatie die nodig is om jouw doelen te bereiken.

En dan hebben we het niet over tips & tricks. Uurtje googelen en die heb je zelf al gevonden. Sommige handig, sommige waardeloos. Symptoombestrijding, in het gunstigste geval. Je bent op het punt aanbeland dat trucjes niet meer werken, als die al ooit hebben gewerkt. Op het punt dat je alles al hebt opgezocht en geprobeerd. Inmiddels zie je in dat de hulp uit een andere hoek moet komen, in de vorm van een echte partner, die je op structurele basis kan helpen om commerciële successen te boeken.

Wie zijn wij?

Je zoekt een partner die volhoudt als het moeilijk wordt, die doorgaat waar anderen stoppen. Die niet levert wat je vraagt, maar wat je nodig hebt.

SalesCultuur is er voor je als het ingewikkeld wordt. Jan, Fius, Ingrid, Corry en Hugo zijn er juist op de moeilijkste momenten. Hoe taaier en complexer, hoe interessanter. Op het punt waar jouw collega’s afhaken, zijn wij op ons best. En wij staan er ook als het echte werk nog moet gebeuren, zoals bij offertetrajecten. Wij helpen letterlijk om je te laten winnen!

Van strategie en tactiek tot in het veld. Op de momenten dat het moet gebeuren, dat je de mouwen echt moet opstropen. Zo zijn we altijd op zoek naar resultaat. En die woorden maken we waar door ons te verbinden aan jouw lot. Want wij willen graag dat je over ons werk zegt, of in elk geval denkt: beste investering ooit.

Hoe zit dat met onszelf?

We praten uit ervaring. En dan doelen we niet alleen op de cases van onze klanten, maar ook letterlijk onszelf. We zijn zelf getransformeerd naar een adviesbureau dat diagnoses stelt en transformaties begeleidt. Een adviesbureau dat vervolgens ook trainingen op maat kan verzorgen. We zijn geen trainingsbureau dat ook nog advies geeft. Het duurde een tijdje voor we zelf doorhadden dat onze opdrachtgevers ons wel zo zagen, als trainingsbureau. En we geven graag trainingen, begrijp ons niet verkeerd, maar dan wel als partner in business.

Hoe gaan wij te werk?

Bij SalesCultuur doen we niet aan trucjes. We leren je nadenken, door een programma dat echt op de mensen in jouw organisatie is gericht. En dat begint met een diagnose. Met de vraag achter de vraag. Wat wil je nu echt?

De rem op de groei is vaak een interne aangelegenheid. In onze diagnose kunnen wij een of meerdere (van de vijftien) remmen benoemen. Met als positieve bijkomstigheid dat je meteen ook ontdekt waar je je juist geen zorgen over hoeft te maken. Dus misschien functioneert de salesafdeling wel prima en houdt de oorzaak zich schuil in een verrassende uithoek. Wat wij dus doen, is de échte pijnpunten benoemen en aanpakken. Met eigen ontwikkelde concepten, zowel online als analoog.

En dan gaat het altijd over cultuur. SalesCultuur. En die SalesCultuur is een fenomeen dat tot in alle haarvaten van de organisatie aanwezig is, bewust of (meestal) onbewust. Daarin zit de kern van de gewenste transformatie; alles wat in jouw bedrijf gebeurt, is verbonden aan die cultuur. Vanuit die gedachte, om jouw organisatie blijvend te transformeren, kunnen wij ook high end coaching en executive-trainingen op maat verzorgen.

Wij willen bouwen aan jouw SalesCultuur. Dus geen tijdelijke oplossingen, geen stoplappen. Geen tips & tricks. Maar wel: langjarige oplossingen. Zodat we samen met jou de diagnose en transformatie kunnen omzetten naar praktijkgerichte oplossingen, om je écht verder te helpen. Dus geen vuistdik rapport op tafel en succes ermee. We helpen je om de gewenste groei te verwezenlijken. Wij blijven naast je lopen en rennen!

Let’s grow!

 

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier als je meer wilt weten, of voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak.
Bellen kan eveneens: 06 53 44 72 66

Je kunt ons natuurlijk ook blijven volgen. Schrijf dan nu in voor het SalesCultuur-nieuws en ontvang regelmatig onze effectieve salestechnieken, -tips en -feiten!

Updates ontvangen?

Schrijf u nu in en ontvang effectieve salestechnieken, -tips en -feiten!


  Rabobank
  Paduit
  Eltek
  Start People
  SNS Bank
  Hoya
  Baseclear
  DVTadvies
  AWVN
  Santon
  ANWB
  KPN
  Royal Haskoning
  Robeco
  Incassade
  Capgemini
  Centraal beheer
  M&I Partners
  IBM Security
  Ouwehand Bouw
  AT Osborne
  Top