Klanttevredenheid bij HOYA Lens

“Dag Meneer Meulendijks! Hoe gaat het vandaag met u? Bevallen de monturen?” sprak de winkelmedewerker. “Zijn de multifocale glazen geheel naar wens? Waarmee kunnen we u deze keer van dienst zijn?”
Mijn vader is 72 en zijn bril is belangrijk voor hem. Daarnaast stelt hij prijs op comfort en wil niet vaker naar de opticien dan strikt nodig is. Het montuur-merk doet er voor hem niet zo toe. Gelukkig weet zijn opticien dat. Daarom komt hij altijd terug bij dezelfde winkel: daar kennen ze zijn wensen.

Elke klant heeft unieke behoeften en wil vriendelijk en goed geholpen worden. Bij HOYA Lens, Een Forbes Top 2000 Leading Company, begrijpen ze dat. De tevredenheid van de klant vormt hun succes.
Wensen optimaal vervullen leidt tot klantentrouw, en goed én eerlijk advies wordt veel eerder gevolgd.

Een opticien moet dus niet alleen alles weten van glazen, maar ook de juiste vragen kunnen stellen waarmee de klant op zijn gemak raakt en de échte wensen duidelijk worden. HOYA Lens Nederland B.V. wil de opticiens blijven ontwikkelen en om hier nog beter in te worden. We zijn trots dat ze SalesCultuur hebben gevraagd om daarbij te helpen. In samenwerking met HOYA Faculty hebben we een drietal workshops ontwikkeld.

Vanaf nu kunnen medewerkers van zelfstandige opticiens daar gebruik van maken. Met trainingen op het gebied van ‘Onderscheidend vermogen, Gesprekstechnieken en Oog voor Detail’ gaan wij ze helpen om klanten nog blijer te maken! Zodat nog meer mensen een tevreden gevoel overhouden en blijven terugkomen bij hun HOYA Opticien, net als mijn vader!

Bekijk hier de brochure van HOYA Faculty

Updates ontvangen?

Schrijf u nu in en ontvang effectieve salestechnieken, -tips en -feiten!


  AT Osborne
  Hoya
  Sweco
  Rabobank
  KokxDeVoogd
  ANWB
  Royal Haskoning
  Baseclear
  Tauw
  AWVN
  DVTadvies
  KPN
  Bureau Bouwkunde
  Omedi
  Paduit
  Eltek
  Start People
  SNS Bank
  Santon
  Robeco
  Incassade
  Capgemini
  Centraal beheer
  M&I Partners
  IBM Security
  Ouwehand Bouw
  Top