Blogs

Succesvolle initiatieven om te ontwikkelen (5/8)

Vijfde blog van acht.

Als bedrijf moet je relevant blijven voor je klanten. Dat is een belangrijke motivatie om verbeter- en ontwikkel-initiatieven te nemen. Die kunnen alleen succesvol worden na een grondige cijfermatige trendanalyse en een portfolio-analyse op basis van de BCG matrix. Over deze analyses hebben we het al gehad in de voorgaande blog van deze reeks.

Wat levert een product portfolio analyse je op? (4/8)

Het vierde blog van onze achtdelige reeks.

Welke van jouw producten en diensten leveren de grootste bijdrage aan de feestvreugde? Niet alleen als we kijken naar omzet, maar juist ook naar nettowinst.

Rust als de basis op orde is (3/8)

Blog nummer drie uit onze serie van acht.

Bij veel bedrijven waar SalesCultuur binnenkomt, staat innovatie hoog in het vaandel. Logisch ook, want je wil en moet relevant blijven voor de markt.

Transformatie van de salescultuur (2/8)

De tweede blog uit onze serie van acht.

Probleem aanpakken wordt een fijn traject.

Jouw organisatie slaagt er niet in om duurzame en winstgevende groei te realiseren. Het is duidelijk geen tijdelijk probleem, er is een dieperliggende oorzaak. Kan dit opgelost worden?

De kracht van een sterke commerciële basis (1/8)

Onze business is altijd in beweging. Bovendien kijken we bij SalesCultuur voortdurend welke diensten passen bij de verschillende klanten.

Regelmatig sparren we met elkaar, om te zien waar we staan en hoe we ons verder kunnen ontwikkelen. Daaruit is het idee ontstaan om een blogserie op te zetten. Een mooie manier om een helder overzicht te geven in wat we onze klanten allemaal kunnen bieden. Het zijn acht blogs geworden en dit is de eerste:

Het wordt weer tendertijd!

In deze tijd van het jaar kriebelt het meestal: de grotere, vaak overheid-gerelateerde organisaties gaan aanbesteden! Jullie denken er misschien wel over om in te schrijven, of zijn al gestart.
 
Aanbestedingen, een onderwerp waarover we in het verleden al een aantal Salesblogs hebben gepubliceerd. Mooie gelegenheid om die eens te ‘bundelen’:

AT Osborne
Hoya
Sweco
Rabobank
KokxDeVoogd
ANWB
Royal Haskoning
Baseclear
Tauw
AWVN
DVTadvies
KPN
Bureau Bouwkunde
Omedi
Paduit
Eltek
Start People
SNS Bank
Santon
Robeco
Incassade
Capgemini
Centraal beheer
M&I Partners
IBM Security
Ouwehand Bouw
Top