Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief oktober 2020

Hoezo, we doen het goed? Is het niet raar om dat over jezelf te zeggen?

Nee hoor, hooguit zelfbewust en daar is niks mis mee. En trouwens: we meten dat juist af aan onze klanten. Die doen het goed, en we zijn gewoon gelukkig dat dat ook een beetje op ons mag afstralen. Dus: high five voor jullie en ons!

Nieuwsbrief april 2020

Corona is spannend: het raakt onze veiligheid op een ingrijpende manier. Dat staat ook centraal in onze trajecten: spannend en toch veilig. Spannend omdat het raakt aan de cultuur. Maar wij zorgen dat het veilig blijft voelen. En ga je straks structureel dingen anders aanpakken? Betrek dan altijd je team daarbij! Spannend inderdaad, maar ook een veilig idee want je krijgt draagvlak en motivatie.

Nieuwsbrief november 2019

De nieuwe partner bij SalesCultuur is Corry Grevel. Haar specialisatie: sales support afdelingen coachen en trainen. Je kunt kennismaken met Corry in het voorstelvlog, en meteen haar blog lezen. Verder onder meer een mooie klantcase met Royal Haskoning DHV Group Rivers & Coasts.

Nieuwsbrief juni 2019

We zijn erg blij dat we Ingrid Ruiter kunnen voorstellen: ‘de vrouw binnen SalesCultuur’ en een hele goede aanvulling op de huidige partners. Daarnaast onder andere een klantverhaal over ons coachingstraject met Boon Optiek Groep, beslist de moeite van het lezen waard!

Nieuwsbrief #5

Wordt het bij jouw organisatie ook onderschat? De veranderingen in de markt en wat voor effect dat heeft op de salesorganisatie, processen en cultuur.
Wij van SalesCultuur hebben de ervaring dat je pas wakker schrikt als je ellende serieus groot wordt. Dan doe je je ogen echt open en zet je je hersens aan.

Nieuwsbrief #4

Innovatie implementeren vraagt om een wendbare organisatie. Er is een cultuur van ondernemerschap voor nodig, in alle lagen.
Onze vraag aan jou: creëert jouw organisatie de juiste omstandigheden?

Nieuwsbrief #3

SalesCultuur groeit maar door! We zijn er dan ook bijzonder trots dat we onze nieuwe (en derde) partner kunnen introduceren: Aragorn Meulendijks. Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor de ondersteuning die SalesCultuur je kan bieden op het gebied van Social Selling.

Nieuwsbrief #2

SalesCultuur groeit! In deze nieuwsbrief komt nieuwe partner Fius van Laar aan het woord, en ook één van zijn klanten met een internationaal sales-team. Verder investeert en innoveert SalesCultuur door twee online concepten te laten ontwikkelen, die beiden binnen enkele weken beschikbaar zijn.

Nieuwsbrief #1

Bij zeer complexe trajecten waar veel op het spel staat speelt SalesCultuur een belangrijke rol. Nooit eerder vertoonde oplossingen, die niet mogen mislukken. Daarnaast zien we ook hoe belangrijk het is om uw accountmanagers met zelfvertrouwen op pad te sturen voor hun gesprekken met klanten. In deze eerste nieuwsbrief dan ook o.a. ons nieuwe SalesVlog gemaakt over het bekende “Ja, maar ….”.

AT Osborne
Hoya
Sweco
Rabobank
KokxDeVoogd
ANWB
Royal Haskoning
Baseclear
Tauw
AWVN
DVTadvies
KPN
Bureau Bouwkunde
Omedi
Paduit
Eltek
Start People
SNS Bank
Santon
Robeco
Incassade
Capgemini
Centraal beheer
M&I Partners
IBM Security
Ouwehand Bouw
Top