Profiel

Corry Grevel

In jouw organisatie wil je rust op personeelsgebied. Vanuit SalesCultuur helpt Corry Grevel je daarbij, door het HR-beleid te organiseren of te actualiseren.

Ze heeft ruim twintig jaar in sales én HR. Dus Corry weet heel goed wat het met mensen doet als de cultuur van sales in hun bedrijf transformeert.

Een transformatie kost energie, van alle betrokkenen. Aan de knoppen van de cultuur draaien en doelen stellen op salesgebied. Het heeft allemaal veel impact op mensen. Maar uiteindelijk moet het nieuwe motivatie en ambitie opleveren. Dat kan alleen als iedereen die onderdeel is van deze verandering, iets heeft om op terug te vallen. Medewerkers hebben duidelijkheid nodig over hun eigen toekomstperspectief. Een stevig HR-beleid helpt daarbij. Met heldere, eerlijke en transparante arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen.

Het goede gesprek tussen medewerker en leidinggevende. Ambities bespreken en managen. Verwachtingen naar elkaar uitspreken. Het lijkt allemaal heel logisch, maar gaat nooit vanzelf. Dit soort zaken worden door Corry opgepakt en uitgewerkt. Alles wat op personeelsgebied te maken heeft met de transformatie, koppelt zij aan de salescultuur. Zo ontstaat de magische verbinding, tussen de doelen van het bedrijf en de inzet en beleving van medewerkers.

Wil jij eens met Corry sparren over jullie HR-beleid?
Neem dan contact met haar op via telefoon of e-mail, of gebruik het contactformulier.

AT Osborne
Hoya
Sweco
Rabobank
KokxDeVoogd
ANWB
Royal Haskoning
Baseclear
Tauw
AWVN
DVTadvies
KPN
Bureau Bouwkunde
Omedi
Paduit
Eltek
Start People
SNS Bank
Santon
Robeco
Incassade
Capgemini
Centraal beheer
M&I Partners
IBM Security
Ouwehand Bouw
Top