Profiel

Jan Rezelman

Jan Rezelman is de grondlegger van de mysterieuze verbinding. Tussen het keiharde Sales, en de Cultuur met haar zachte kant. Een combinatie waar magie in zit.

Rust, dat is wat hij kan brengen in een organisatie. En hoop, dat de verandering deze keer wel zal lukken. Daar gelooft Jan in, omdat hij het al zo vaak heeft gedaan. En juist door dat vertrouwen lukt het ook.

Als een organisatie vastzit, stelt hij een heldere diagnose. Dat doet hij door ‘oordeelloos’ rond te kijken: niemand heeft het zo gewild en toch is deze situatie ontstaan. Om iets te doorbreken scheidt Jan oorzaken van symptomen. Hij kijkt ook naar het verleden van de organisatie, om de herkomst te vinden. Cultuur volgt wetmatigheden, geen toevalligheden. Jan stopt pas met ontrafelen als hij de situatie echt snapt. En aan jou kan uitleggen.

Zijn oplossingen gaan altijd ‘stap voor stap’. Dat geeft rust. En door de juiste volgorde aan te houden, komt de oplossing voor de volgende stap bijna altijd vanzelf.

De ervaring en fijngevoeligheid van Jan maken de noodzakelijke cultuurveranderingen mogelijk. Die vragen om prikkels, op de juiste manier en het juiste moment. Hij zoekt altijd die ene prikkel, waarna de magie haar werk kan doen.

Nee, Jan lost niet jouw problemen op. Hij helpt je liever om ze zelf op te lossen. Op de lange termijn veel beter, toch?

Wil jij ook weer rust in de organisatie? Een geslaagde transformatie van de cultuur?
Neem dan contact op met Jan via telefoon of e-mail, of gebruik het contactformulier.

AT Osborne
Hoya
Sweco
Rabobank
KokxDeVoogd
ANWB
Royal Haskoning
Baseclear
Tauw
AWVN
DVTadvies
KPN
Bureau Bouwkunde
Omedi
Paduit
Eltek
Start People
SNS Bank
Santon
Robeco
Incassade
Capgemini
Centraal beheer
M&I Partners
IBM Security
Ouwehand Bouw
Top